Música

1-Samxsen

Samxsen són cosins, de 18 i 19 anys, i resideixen a Barcelona. Sam Davies Texidó i Leïti Sene Texidó tenen arrels catalanes, angleses i senegaleses i a aquesta herència global cal afegir la seva exposició al rap i al trap nord-americans.
Abans de dedicar-se a la música eren ballarins professionals vinculats al hip hop. The Wu-Tang Clan, The Game, 2Pac, Kendrick Lamar i Future són algunes de les influències que ells nomenen a l’hora d’animar-se a fer la seva pròpia música. Des de 2017 han anat mostrant prop d’una desena de temes. Ara lliuren #poshtales, que és el single d’avançament d’un primer EP previst per a finals d’any, i que ha produït 90karlo.

2-Enrique Iglesias

Resultat d'imatges de enrique iglesias
Enrique Miguel Iglesias Preysler més conegut simplement com a Enrique Iglesias
és un cantant espanyol, compositor i actor ocasional, popular tant en els mercats llatins com hispans als Estats Units. És un cantant contralt. És fill del cantant Julio Iglesias. Cinc anys després de començar la seva carrera musical durant la dècada de 1990, es convertia en més gran venedors d’àlbums en castellà d’aquella dècada, canviant al mercat en llengua anglesa abans del canvi de mil·lenni signant un contracte per diversos discos amb Universal Music Group per uns sense precedents 50.000.000 de dòlars per llançar els seus discos en espanyol i Interscope Records per llançar els àlbums en anglès.

3-David Bisbal

Resultat d'imatges de david bisbal
David Bisbal Ferre, més conegut com a David Bisbal és un cantant espanyol sortit del concurs de musical Operación Triunfo de TVE, on va quedar en segon lloc. Va rebre cinc Discs de Platí per haver distribuït més de 400.000 còpies només en la primera setmana, del seu àlbum Premonición. El disc va debutar en el primer lloc de la llista de vendes el 3 d’octubre de 2006, i a la setmana de l’estrena es va col·locar com el disc més venut a Espanya. Avui dia el cantant porta quasi 5 milions d’àlbums venuts convertint-se en un dels artistes llatins més importants del moment.

4-Kidd Keo


Pàdua Keoma Sales Sánchez va néixer el 27 de setembre de 1995 a Alacant. És de barri i de família húmil. Kidd Keo rapeja alternant lletres en anglès i castellà, possiblement influenciat per l’etapa en què va viure al Canadà on va absorbir influències no només de música trap i rap, sinó també de la moda, cultura i estil de vida. Aquest cantant de trap espanyol no entén de censura i barreja lletres i ritmes potents amb bases amb molta classe amb frescor underground. En les seves cançons s’aprecien picades d’ullet que van des de la música electrònica al metall.

5-Beret

Resultado de imagen de beret

Francisco Javier Álvarez Beret, conegut com a Beret és un cantant espanyol de hip hop, rap i reggae.1 Interessat per la cançó des de la seva infantesa, va començar a publicar les gravacions casolanes dels seus temes a internet. Les seves visualitzacions van fer que pogués gravar discos i donar concerts. A més ha col·laborat amb altres músics com Ambkor o SFDK.