Youtubers gamers

1-elrubiusOMG


En el TOP 1 de youtubers gamers hi ha elrubiusOMG amb més de 33 milions de subscriptors. És un youtuber d’origen espanyol, actualment és el youtuber espanyol més seguit de la comunitat.
Aquest youtuber penja vídeos relacionats amb jocs, chatroulette i vídeos humorístics.

2-Vegeta777

Samuel de Luque, millor conegut com vegetta777, és un youtuber espanyol, resident a Los Angeles. Es dedica principalment a gameplays com: (Minecraft, GTA V, UFC, South Park, Do not starve, Valiants Hearts, Mario Kart 8, etc) encara que actualment puja alguns vlogs(VideoBlogs) sobre la seva actual vida a Los Angeles.

Va néixer el 12 d’abril de 1989. Quan tenia aproximadament 23 anys va començar en la seva carrera de youtuber amb un vídeo d’Uncharted 3. Des d’aquest vídeo continu pujant més vídeos, el que el va portar a on aquesta ara.

3-Willyrex

Guillermo Díaz Ibáñez conegut en el món de Youtube com Willyrex és el 3r youtuber espanyol amb major nombre de seguidors de la plataforma. Va néixer al 9 de maig del 1993 a Madrid (Espanya). A 16 anys va obrir el seu primer canal “WILLYREX”. En acabar el batxillerat va haver d’escollir entre els estudis i You Tube. I com es pot veure es va decantar pel que li agradava que era ser youtuber. A part de ser youtuber és autor de 4 llibres, elaborats amb Vegetta 777 el youtuber que més el va marcar en la plataforma. Creant així “EL MUNDO WIGETTA”, lloc on transcorren les històries.

4-TheGrefgDavid Cánovas Martínez, qui és millor conegut en el món de Youtube com a “Thegrefg“, és un gamer bastant popular en aquesta plataforma, qui s’ha caracteritzat principalment per pujar al seu canal contingut del popular joc Call of Duty, joc amb el que podria dir-se que va començar a enlairar la seva carrera com Youtuber, guanyant així els seus primers subscriptors al canal i començant a recórrer una trajectòria d’èxits així com de gran popularitat en aquest món.
Actualment el contingut principal de el seu canal es el Fortnite.

5- AlphaSniper97

David Díaz, més conegut com Alphasniper97, és un youtuber espanyol que puja contingut de videojocs a manera de gameplays al seu canal, més concretament de la saga Call Of Duty, de la qual és un gran fan, havent jugat a tots els Call of Duty de la saga. Fa molts vídeos amb la seva germana Marta.

6- Agustin51

Jugador de videojocs espanyol i expert en Fortnite famós pel seu canal de contingut Agustin51. Ha aconseguit popularitat pels seus muntatges de videojocs, recorreguts de jugades i comentaris per a una quantitat de títols que inclouen Call of Duty: Black Ops i Clash Royale.

7-LOLiTO FDEZ 

Estrella espanyola de YouTube conegut per publicar contingut sobre el videojoc Fortnite al seu canal LOLiTO FDEZ. Ha aconseguit més de 4,8 milions de subscriptors.
Es va unir a YouTube el maig del 2011.

8- Ampeterby7

Comentador còmic de videos a YouTube anomenat Ampeterby7 que també ha obtingut milions de reproduccions gràcies als seus vídeos de desafiaments. El seu videojoc favorit és Call of Duty i Fortnite. Té més de 3,3 milions de subscriptors.
És un influenciador de les xarxes socials amb 750.000 i 500.000 seguidors a Instagram i Twitter, respectivament.

9- KolderiuEstrella de les xarxes socials que ha obtingut gran popularitat pel seu canal de YouTube Kolderiu. Ha obtingut més de 97 milions de reproduccions per les seves destacades partides de FIFA, els seus recorreguts de joc i vlogs Let ‘s Play.